Ada apa dengan In Trend Jun 2009

07 Jun 2009

Ni entry selingan sajer..sebelum aku mgepost cerita2 hangat dari oven..kiter layan dulu kisah ni..kisah ker?..back to story aku nak ceritakan apa yang ada majalah In Trend Jun 2009..actually aku memang tak pernah langgan majalah ni..kwn aku la yang selalu beli majalah ni..


tetiba aku dari msg dari beliau, dia cakap blog aku masuk dalam majalah tersebut..huhuhuhu..tak terkejut pun sebenarnya sebab aku yang emailkan URL blog aku kat editor tu sebagai tujuan publisiti..huhuhuhu..ye r kite wat blog letih2 tapi takde org nak baca wat apa..so kasi promosi sket..

walaupun kisah yg kuar kat majalah tu ringkas dan kecik jer tapi ia mungkin memberi impak kepada pembaca dan pengunjung blog aku kelak..masa kuar tu nama blog aku CORETAN SI BUDAK KECHIK tapi sekarang telah bertukar kepada BUDAK KAMPUNG BERLESUNG PIPIT..aku tukar sebab ada seorang bloggerwati tu sama nama blog dgn aku..so bagi tidak mengelirukan aku tukar r nama tu..

sekian

4 kOmEn:

  1. rizz berkata...:

    glammm la uolss kan pasni hehhehe

  1. wah!glamz ler blog die!

  1. kemain...taraf rozita che wan dah nih :p

  1. Sh. Nursyahidah berkata...:

    wah.msuk majalah! ehehe.teruskan berblogging ya!

    p/s: thx sbb jd follower sy!