Konsert Inspirasi TV3

22 Jun 2009

dalam train pon nak pose kah?

2O Jun 2009
Dataran Merdeka
Zoul, Mady, Dd, Edy, Syaf, Are-Fie n Ben

Konsert yang berlangsung sungguh meriah..aku rasa korg pun tgk gak kan..may b kat Dataran or live kat tv3..best la gak..ada one nation emcee, bunkface, faizal tahir, aizat, adibah noor, ning baizura, jac, noryn aziz, afgan n rmai lagi..

so layan la pic2 tintong kami ni yer...

16 kOmEn:

  1. Cik AniS GalaXy berkata...:

    1st pic
    verangan artis buat video klip dlm train..wakakka

    suar ttp cantik
    nsb baik muat.
    korg semua mg tingtong

  1. tetap die yg pling kecik kt ctu..
    dh cam daddy mady ngan mama dD bwk baby zoul je..erk??hahaha..

  1. sitekateki | dD berkata...:

    suke la pic2 nie...
    layan sangat...
    yg penting setiap pic ader muka gue...
    hahhahaha...
    next time kita ber tingtong agi k...

  1. rizz berkata...:

    sgt gigihh hahahha !

  1. sokong ajim...hikhikhik ;D

  1. sgt gegeh ko kan!!
    aiyoooo ngan bau2 kepam mat² indon n bangla samer..
    aku leh fengsan situ jugak ok!

    btw love ur 1st pi..
    ala² task ANTM mggu nih, pose dalam tren..
    gittew!!

  1. atty's berkata...:

    sonoknya g konsert..

  1. anis:
    buat vklip katernya..
    mana ada..
    klu yer pon tajuk lagu tu adalah
    KU TERPAKSA BERDIRI
    kikikiki...

  1. ajim:
    aku ni jadi baby katernya..
    baby berjanggut kansss..

  1. dD:
    ye r masing2 kan OKU
    pntang nmpk flash kamera
    otomatik jadi tintong

  1. rizz:
    x la baper gigih sgt jika dibandingkn ko yg treasure hunt tapi nan adooo..opssss

    nuar:
    aku bangkang..huhuhuhu

  1. pojie:
    mat indon n bangla tdk kelihatan bhampiran kami yer..open air mna bau pon even x pkai deadorant..angin sgt byk yer

    kak atty:
    sonok x terkater yer

  1. QieFLy si Dolce berkata...:

    ayoooo....mcm rugi je tak join....

  1. Wawa_Nadwa berkata...:

    rajin nye gi konsert tuh.
    panassss..
    aii tak suke.
    hehhe,.
    =P

  1. syaf berkata...:

    huhuh syok sih..ok je tp time balik 2 r bapak penat...tengok orang dah x de..aku ingt korang follow kami...balak benn g amik....
    huhuh ok lah gak...gigih gak 2 naik star...huhuhu

  1. Mady berkata...:

    Aku bangga jadi bergini kerna diri ku begitu beharga heheheh wakakkaka....

    tingtong memang best lagi best layan adik2 yg nak indie tak sgt nak kata rap tak gak tapi gua paling comel lah thanks wakakakkaak....