Special Thanks dedicate to Anuar & Ajim

09 Jun 2009
paper bag yang sangat menawan
pembalut pun sgt menawan..sayang nak bukak

Zoul amat menghargai pemberian org..so zoul kongsikan apa yang Nuar & Ajim bagi kat Zoul sempena birthday yang ke26..Thanks sesangat u guys..ni ar adiah ke2 yg Zoul dapat..uwaaaaaa..nevermind la..janji idup sehat alhamdulillah..doa kalian pun dah cukup sebagai hadiah yg sangat bernilai..

ni la hadiahnya..LOREAL MEN EXPERT..ni la clue KERTU yang dikatakan oleh nuar tu..kertu kah aku?kikikiki


***sempat lagi kalau saper2 nak bagi hadiah besday kat aku..kikikiki

5 kOmEn:

  1. Cik AniS GalaxY berkata...:

    thanks ajim n nuar
    tlg ingtkan pakcik nie yg dia mmg dah kertu
    hahahaha..lareeekk


    tggu hadiah dri adek plak

  1. the 1st anti-ageing double action care :p

  1. jim pernah pakai dulu..
    ops!TUA KAH AKU???

    so,klu agak2 nk nmpk awet muda cam jim ni,pki2 ler produk tu k??hikhikhik..

  1. rizz berkata...:

    hehehhe lupa naa nk bg adiah.nti aku bg kat ko eh zoul:)

  1. QieFLy si Dolce berkata...:

    ayooooo
    abg kechik dah tua la nampaknyer hahhahaha