Cuci Mata lagi...

10 Julai 2009
sambungan dari entry jalan2 cuci mata..

selepas berhempas pulas di TC kami meneruskan jalan2 cuci mata ke Mini Zoo Taman Teruntum..saja ingin melayan si iman yang suka kan spesis2 binatang yang selalu dia tgk dalam buku atau tv..si iman ni cerdik uols. dia kenal je binatang yang dia tgk tu..baru 2 tahun lebih uols. sungguh petah bercakap.



dah puas mandi peluh naik turun bukit tgk binatang kami rehat main jongkang jongkit. tak padan dah tua nak join sekali..kikiki..layan kan saja. dah lama kat situ kami ke destinasi seterusnya. kali ni nak shoping plak..ayooo letih la nak melayan si iman ni, nampak itu nak sentuh, nak ambik..



kami shoping di MYDIN dan Plaza Kuantan sajo..aku just window shooping sajo..akak n adek aku la gegeh membeli mcm2 benda..mak ai masa perut dah lapar..kami singgah kat GIANT Kuantan plak..kat dalam tu la ada food court..singgah la bedal nasi ayam dan ABC..n then sambung shooping dalam GIANT plak..abes kat GIANT kami singgah plak kat gerai kopok lekor..tak sah kalau gi Kuantan tak beli kopok lekor..(sory x snap pic pon)

aku terlelap dalam perjalanan balik..letih wooooo



abis cerita

4 kOmEn:

  1. agak jelez di sini...lamer x jumpa saudara rapat spesis merpati putih kat zoo...GTUH! :p

  1. syaf berkata...:

    ceh dah tue bangke pon nk jadi budak2 ke
    len r kalu aku
    hahahah

  1. Cik AniS GalaXy berkata...:

    upin jeles..
    xper2 nnti turn kite plak k...
    hahahha..


    senyuman manis kononnya.
    tersergam indah giginya yg besar...
    opsss lariiiikkk

  1. rizz berkata...:

    wahh g zo bgai besh3! hehe