Daftar ILP la plak..

16 Julai 2009

13 Julai 2009
Isnin
Dewan ILP

Salam..

Atas kemalasan melanda jiwa, baru hari aku dapat meng'update' ini blog..kisah 3 ari lepas.huhuhu..tak pe la aku nya blog kan.aku punya suka.yg penting zoul suke
(tiru org kah)..
kikikiki..

Pada tarikh berkenaan aku dengan gegehnya telah mendaftar untuk semester baru..aku dah masuk sem 5 kekdahnya..sem dpn sem akhir..yahoooooo..punya la excited n bdebar kan..excited sbb nak jumpa kwn2 semua..rindu bangat katernya..bdebar sebab takut kena potong rambut botak..kikikiki..very the kan ILP ni..mcm kem askar la plak

Aku cepat2 la isi borang..n then trus melangkah masuk dewan besar n ke kaunter yang pertama...alhamdulillah aku tak kena potong rambut..dah setel semua aku nak setelkan pasal asrama plak..so layan pic dulu





next entry bilik 045

3 kOmEn:

  1. kejap jer kannn...caiyok2! ;D

  1. rizz berkata...:

    gmba last tu sapekah? hahaha

  1. syaf berkata...:

    x kene botak pulok ko time ne