Dari 067 ke 045...

16 Julai 2009

Salam...

Apa mknanya tajuk ni? ooooo tu ker..067 adalah bilik lama aku & 045 adalah bilik baru aku..tu je ke Zoul?ek elehhh...roomate aku masih yang lama lagi.MUIZ nama dia..actually aku mungkin tak lama kat ILP ni..dalam 3 bulan jer. Pasni nak masuk program SLDN kat company IT Multimedia selama setahun insyallah..doa2 kan lah aku yer..

ni loker yang masih kosong

katil pon masih ok

barang2 aku yang sangat banyak



***gambar bilik dah siap kemas tak snap la plak..harap maklum

3 kOmEn:

  1. sitekateki | dD berkata...:

    x nak panggil eric leong kasi buat renovation kewww...
    nak panggil gue pun voley ajeww...

  1. rizz berkata...:

    dh msuk hostel blik.jap je rse cuti sem ko ni kanzzz

  1. syaf berkata...:

    aku nk balik ilp balik...
    windu tengok tag pintu, bilik, loker katil...
    waargjhhhhhhhh