Happy Birthday Mady

09 Julai 2009

Hari ini 9 Julai 2009 genaplah 26 thn bagi Mahadir Mohamed Ariffin @ MADY..Sape kah dia? Dia adalah kwn yang paling karib dengan aku..kikikiki..

Aku kwn dia sejak tahun 1999..aku sama sekolah dengan dia kat SMTT (sek men teknik temerloh)..kami memang rapat..problem share sama2..suka duka kiteorg bersama..dia kwn yg paling memahami aku..walaupun dia selalu pau aku..aku pon pau dia gak..wakakakaka...

Sekarang dia dah kerja kat syarikat swasta kat Setapak as programmer..so aku akan pau dia dengan gegeh lagi..actually Mady ni ada kembar tau..tapi kembar tak seiras lelaki..kembar dia pun duk area KL gak..skrang kerja kat UM kot..

Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki la hendaknya..semoga ko akan melalui perubahan dalam kehidupan ko..ko dah tua, so fikir2 kan lah yang mana baik buruk..opssss bukan carut yer...LOVE U SO MUCH FRIEND...

11 kOmEn:

  1. Cik Wanie berkata...:

    ALLAH selamatkan kamu,
    ALLAH selamatkan kamu,
    ALLAH selamatkan EN MADY,
    ALLAH selamatkan kamu..

    moga panjang umur & dimurahkan rezeki,
    dan cepat2 mendirikan rumahtangga yer;)

  1. sitekateki | dD berkata...:

    la...
    dah makin tua member ku sorg nie...hehehehe...

  1. Cik AniS GalaXy berkata...:

    happy besday mady.
    korg dah tua..
    wlpn diriku di gelar nenek
    diriku ttp muda dri uols....hahaha

  1. rizz berkata...:

    happy besday! never taw mady de kembo:p

  1. al-mankaraqi berkata...:

    assalammu'alaikum,

    Selamat hari lahir Mady.

    Bertamboh umor, maknanya makin dekat kiter nok balik pada-Nya.

    Banyokkanlah mengumpol bekal, bukan sibuk dengan hak kiter nok tinggal.

    Tahniah!
    almankaraqi.blogspot.com

  1. Hezesuze berkata...:

    hepi besday to mady.....huhuhu

    p/s xde wat besday party ke cam wanie...kikikiki

  1. Eazy Izzuddin berkata...:

    happy birthday!!
    moge pjg umo n murah rezki

  1. happy birthday Mady!

  1. AuraFIza berkata...:

    hepi Besday to abe Mady ;)

  1. Mady berkata...:

    Thanks a lot terutama pada kawn paling best, paling rapat, berkongsi suka duka dalam dunia ni yg sudi buat entry khas untuk aku terharu nak nagis noq waaaaaaaaaaaaaaa....

    Dan tak lupa pada semua yg wish and comment untuk entry ni korang kawn jugak.... pasal kembar atau hal peribadi bukan isu utama yg penting kerjaaaaasamaa wakakkakaka......

    wish happy to u oll semua love u oll muahhhhh.... jamuan nanti2 lah hehehehehhe