Jalan-jalan Cari Sate..

31 Julai 2009
suasana tempat makan

30 Julai 2009
Sate Station Kg Pandan
Zoul feat Mady, Nuar n Ajim

Dikesempatan cuti yang diberikan aku plan ajak geng2 gi makan..ramai yang aku ajak tapi yang free mereka ber3 jer..tak per la, lain kali boleh pi mkn sama2..Kami memilih Sate Station Kg Pandan untuk program ni..

apple asam boi meletop

1st time aku sampai sini, best sgt tempat ni. Sure korang puas ati la kalau makan kat sini.. Kat sini just ada sate dan mee rebus sahaja..jgn korang mgada2 nak order Nasi or makanan panas yang lain..confirm tak de..kikikiki



Kiteorang order sate ayam, daging n hati. Minuman yang meletop apple asam boi n tembikai..sure tak myesal makan kat sini..berbaloi la harga dengan persikataran tempat makan yang selesa dengan mood kampung nya..Pelayan pun sejuk mata memandang..opsssss

ni plugue persahabatan yang diberi Nuar bukan plugue JJCS ok


Selamat Menjamu Mata...

***Thanks Nuar, Ajim n Mady

6 kOmEn:

  1. rizz berkata...:

    uihh cedapp dpt adiah lagekk

  1. arghh~
    laparnye..

  1. hihihi..SRONOK KN??
    BESH2!!

  1. sejok mata memandang katenyer...chait! =P

  1. syaf berkata...:

    wah sonok nye...bukan nk ajak aku pon
    keji sanggt

  1. Cik AniS GalaXy berkata...:

    pakcik senget..
    miss u pakcik