Kami ke TESCO untuk apa?

13 Julai 2009
Salam..
12 Julai 2009
Ahad


Entry ke 3 untuk malam ni..rasain la baca nya...tertunggak katernya.so nak langsaikan malam ni gak..padahal esk dah start new semester..

Back to story yer, kami (Aku, Mady & Adik) ke tesco Ampang untuk mencari sedikit barang untuk membuat sedikit majlis kecil-kecilan untuk meraikan hari jadi Mady yang ke 26..

Balik dari Tesco kami gegeh menyediakan juadah ringkas untuk majlis tersebut..walaupun majlis sangat ringkas, ia sangat2 bermakna buat kami yang bergelar SAHABAT...










selesai

7 kOmEn:

  1. Cik AniS GalaXy berkata...:

    sedap cake tu
    suke tgk korg berdua
    bestfrens sampai mati ye..

  1. syaf berkata...:

    wooo...t wish appy birthday kat mady ke...sedap wo..coklat cake

    yg penting erti persahabatan 2 yg sangt baik...

  1. Hezesuze berkata...:

    wah! hepi besday tu mady...
    sedapnyee kek tu...hepi sis tgok uols!

  1. rizz berkata...:

    KEMEN besday paarty x ajk hehehehe

  1. untung mady, bestnyer bihun macak cendiri...nyum2! :D

  1. M@dy berkata...:

    thanks pada semua kawn2..
    zoul memang best friend smpai mati semua rahsia ader kat dia heheheheh jng korek ok wakakakka..

    but anyware sorry pada semua yg wish tapi tak di jemput majlis kecik2 jer tak ader bajet lagi heheheh tunggu tahun depan dah kaya kot aminnnnnnn....

    nak oder meehun untuk kenduri ker atau buka pose boleh call hehehhehe.... thanks for semua...

  1. Wawa_Nadwa berkata...:

    nape tak ajak wawa skali.
    sape tak masak tuh?
    nak rase??
    =P