Aktiviti di Kota Lumpur..

08 Ogos 2009
Salam..

Agak bz skrg ni..almaklum la tak lama lagi nak start kerja dah..huhuhuhu..kite biarkan kisah pasal kerja tu dulu...nanti aku citerkan kat next entry..ni aku nak fokus pasal aktiviti aku kat KL..huhuhuhu...

Baru2 ni aku stay beberapa hari kat umah kwn aku kat Pandan jaya berikutan cuti WABAK H1N1..so inilah dia aktivti2 sepanjang berada kat sana..layan pic berINFO..ayooo kekdahnya..

ni anuar yang snap...kat liff Berjaya Times Square ni..gayat sebenarnya sbb tinggi n dinding transperent..si nuar pon jahat duk citer org jatuh liff sblum naik tu..tatot la..

saper yang kenal ini jari?yer betul jari si nuar..actually kteorg lunch sesama kat Berjaya Times square..ni Jappanese Fried Rice yang tawar..tak best..sup pon tawar gak..nyesal makan

Ni plak Honey Dew juice without sugar..tawar gak..keji la dorg ni mniaga air pon tawar..keji keji keji..lantak aku nak carut gak food court BTS tu...

ni barang yang sempat aku shooping masa kuar kat Sungai Wang & Lowyat..huhuhuhu..thanks Nuar tunjuk kan butik tu..

ni tak perlu diperkenalkan lagi..makanan kegemaran manusia seantero dunia..aku kuar dgn mady masa ni..kat kFC tesco Ampang..urmmm..lazat mjilat pinggan

pose manja dari tuan tanah aizoul.blogspot.com...ada yang nak carut?silakan..kikikiki..

lastly pic budak kechik yang perasan CUTE..lalalalalalala

5 kOmEn:

  1. H.R PuTeRa YuSoFF berkata...:

    merujuk kepada gambar terakhir...
    mmg cute...

  1. sitekateki | dD berkata...:

    saya nak carots...
    naper saya tidak diajak...
    sudeehhhhhhhhhhhhhh la ko...

  1. tu lah haku suwoh makan nasi lemak tak mau...WAKAKAKKAKA! =D

  1. Wawa_Nadwa berkata...:

    eeiii.. gambo last tu comeii gileee weyh.
    rs nk tampa je sbb comei sgt.
    hiks!

  1. rizz berkata...:

    wahh kelezz shopping kat fusion?! hehehhehe