Sorotan hujung minggu

02 Ogos 2009
Salam semua

Ni aku nak update kelajuan nya ala2 formula one..kisah aku berhujung minggu di KL..aku kan diberi cuti berikutan wabak H1N1 nie..so aku manfaatkan sebaik mungkin..

Aku stay kat rumah kawan aku kat Pandan Jaya ni..so macam2 aktiviti aku kat sini..apa lagi kerjanya kalau tak merayau jer...

bermula pada hari jumaat aku dan adi ke kedai perabot untuk survey almari dan katil..banyak gak la pilihan dan harga pun agak berpatutan


Sebelah malamnya aku n Mady ke Tesco Ampang untuk membeli barang dapur. Kat sana aku terserempak dengan kawan aku Edd dari myspace. Dah penuh troli kiteorang gerak balik untuk makan n pastinya tak nak ketinggalan menonton Nur Kasih kat TV3..best woo cite tu

Hari sabtu menjelang tiba, selepas Mady balik dari kerja kami ke JJ Maluri. Misi mencari hadiah Wedding kawan aku.Dah dapat hadiah, Mady ajak singgah kat saloon untuk potong rambut. Saloon baru buka tu, Rm10 sahaja...

Pekena plak brownies SR dengan air kelapa tepi jalan n cendol..boleh ke tu? layan sajerr. Bdn dah penat balik rehat saja kat umah. Menjelang malam layan plak Pilih Kasih..program favourite aku tu


Tiba hari Ahad..Kite skip untuk majlis wedding kawan aku tu dulu. Balik dari weeding aku n Mady gegeh ke kedai perabot untuk menSURVEY katil dan almari..kat area ampang jer..skrg tengah sale tapi tak de yang berkenan di hati...

SEKIAN quick update diari hujung minggu

4 kOmEn:

  1. Begiti Meriah skali blog abg kecik!!TANTEK!

  1. afi berkata...:

    kemain klajuan F1 samapa saya baca pon dah melilau hihihi

  1. rizz berkata...:

    KEMAEN SHOPING KATELL! HEHEHE

  1. pesona bintang utk entry kali ini jatuh kepada MADY dengan pose VONO ZIANA ZEN! =D