Dah shopping raya kah?

06 September 2009

ASSALAMUALAIKUM...

sebelum tu pakcik nak wat memek muka sengal dulu....ambik ko..memek muka ini ditujukan khas buat suara KAKAK announcement kat KTM..petikan dari announcement kat KTM itew"komuter ke RAWANG adalah lewat"..apa ke jenis announcement kah itew?..BM kah atau UGADA kah?..


Wajah ini dirakamkan di KTM Bangi..hampir fengsan kami menunggu Komuter..dekat berjam gak la..faham2 la KTM Komuter ni mcm ne..tak tahu la bila nak lebih EFEKTIF (matila aku kalu org2 KTM baca blog ni) mampu? haruslah aku di BLACK LIST dari naek sbarang jenis keretapi pas ni..uwaaaaaaaa


begitu sadisnya aku menangis dikala ini..maafin gue yer..bukan niat nak kecam perkhidmatan KTM tapi kita sebagai pengguna ada HAK disitu...



dua jejaka ini tidak ketinggalan membuat memek muka GETAH SPENDER tanda prostes atas KELAMPIAN KTM Komuter...

setibanya Komuter di stesen Bangi betapa ramainya umat manusia di dalamnya..uhhhhhh..aku hampir fengsan..lebih kurang 16 juta org ada dalam komuter tu..bau mcm2 yang maha dashat..aku muhasabah diri supaya terus bersabar bagi mendapat keberkatan di bulan Ramadhan..


hampir sejam gak nak smpai kat KL sentral tu..setibanya kat KL sentral aku terus menjadi riang gumbira...tak sabar nak shopping ni..tetiba jer ada perempuan pakai skirt ni..ko mampu?



aku just gi Lowyat..motiff lowyat?nak beli KOMPUTER RAYA ker..idaklah..just usha2 barang sajo..Sg Wang & sekitar jalan TAR...

kiteorg berbuka kat food court BTS sajo..maha dashat umat manusia kat situ..full seat uols..tak tahu nak duduk mana..hampir nekad bersila dilantai berbentang kan TIKAR MENGKUANG..ko mampu ke tak SYAF?



tadaaaaa...aku abes hampir 5 juta ringgit BERSHOPPING..matilar berangan..dah tgh malam baru sampai umah..
selesai...

7 kOmEn:

  1. syaf berkata...:

    motip lah ko ponen tetibe jer letak name aku kan,...haruslah name aku naik lepas ni...publisiti sangt...
    haruslah ramai yang memuja-muja aku..ko mampu??

    dik bersila di tikang mengkuan je ker...
    aku ni ha makan bersila kat padang pasir tanpa ape2...ko mampu??

  1. kemain sopink 5 juta nih! kahkahkah =D

  1. AdiE berkata...:

    love to shop!!
    its my stress therapy!!

  1. Remy.com berkata...:

    16 juta nek tren tu?
    amboi ramainyer, huhuhu...

  1. farish sinclair berkata...:

    kelazz shopin kt fusion heheee

  1. aduh rugi x ikut...
    hah !! nie yg atok xnak bg kuar nie... lwat blik hah cucu2 atok...

    Jah!! g amik getah pili paip.. meh aku nk sbat cucu2 aku nie..

  1. kelakar, kelakar dan kelakar.