Lentera Aidilfitri aizoul belum berakhir...

03 Oktober 2009
pose gemersik dulu ok..apa dia gemersik?kerisik kah...fengsaannnn


Salam semua

Masih dalam mood raya?yer adek2..begitu juga dgn gue..kalau boleh nak gi open house ari2..tapi undangan lite2 ajo..huhuhuhu...

entry ni aku nak gabungkan segala perjalanan aku semasa Aidilfitri yang lepas2..tapi dalam tahun 2009 sajo..huhuhuhu..matila kalau aku nak updated pasal raya start aku lahir..fengsannn...

Mulai dong..
ni masa aku beraya bersama family di rumah kak Tih aku..actually kak Tih aku duk area Pahang gak ..kat daerah yang sama tapi agak jauh la dari rumah aku..kat Felda Sebertak..ada sape yang tahu sila angkat tangan..huhuhu

Macam akak aku masak..shedap..makan makan makan..sambil melayan Konsert Sesuci Lebaran..lalalalala..snapy snapy snapy..kunyah plak kuih raya..best2

ni gelagat si Iman sebelum nak gi beraya..apa kejadah nya dia buat pon aku tak tahu..dush dush dush sekeh paler dia..lantakkkk

tetiba nak selitkan gambo budak kechik ni..tu dia bakal programmer..mampo?gelgat si nakal yang buat aku geli hati...kikikiki...


______________________________________________________________

Majlis Sambutan Aidilfitri dan Perpisahan IKTBN Sepang
30 Sept 2009
Dewan IKTBN Sepang

Bukan ke bapak udah berhenti kerja kat IKTBN bapak Ajijoul oi?yer memang gue udah berhenti..so mengapain, ada gue kesah apa lo fikirin?apa lo mampo ?sambil menjeling tajam ke arah amah indon itew...(petikan dari telenovela dialih bahasa) bakal ditayang di sinetron astro aosis..matilarr propa..huhuhuhu

berbalik kepada cerita sebenar...baru2 ni aku dapat undangan dari biro kebajikan KESKEB (kelab sukan dan kebajikan) IKTBN Sepang untuk majlis raya dan perpisahan..actually masa aku berhenti ari tu dorg tak wat majlis untuk aku..perlu ker?hahaha..ko kerja sekejap je zoul oi..setahun setengah jer..hahaha

Selain itu PENGARAH IKTBN Sepang juga akan bertukar ke Kementerian disamping dua lagi staff di tukarkan ke IKBN Temerloh dan sambung belajar diperingkat Ijazah...

So majlis nie dibuat utk meraikan mereka2 yang akan pergi dan bakal pergi..tetiba sedihh..sob sob...sob..walaupun aku dah pergi lama kan..hahaha..aku rasa terharu sangat sebab dorang meghargai aku yang pernah bekerja kat sana..siap dapat hadiah lagi..pada majlis tersebut kami dijamu dengan juadah2 popular dihari raya seperti sate, lemang, nasi impit, kek dan lain2..nyum nyum nyum...

TERIMA KASIH BUAT SEMUA

so layan la picture tak seberapa..



pose kat kelas dulu sebelum merempit ke IKTBN Sepang

aku dapat iron..bukan IRON LADY yer adik2

4 kOmEn:

  1. walaupon bc citer ry dia tp ttp mau komen gbr...hihihi...gbr bakal programmer tu cantek...leh htr kt majalah baby...mjlh camtu suka wat peraduan... =D

  1. ruby chai berkata...:

    best2..jom usha2 raya kt terengganu lak..

  1. sitekateki | dD berkata...:

    Dry Iron la...
    iron lady celah mana cek oiii...

  1. farish H berkata...:

    rye xjupe uols lage hehee