Lentera Aidilfitri Aizoul with HOTFM

05 Oktober 2009
bagi laluan..budak kechik nak lalu ni..pose manja jap

Salam...

Panas..panas..masih lagi panas..gitu kekdahnya..beraya dengan krew2 HOTFM..ko ado?hahahaha..kemain kekwat ko budak kechik..

Mesti korang tertanya2 kan, mcm ne plak si budak kechik ni bleh beraya dengan krew2 HOTFM ni?huhuhuhu..kisah mcm ni..si MADY ni menang peraduan yg dianjurkan di web site HOTFM..so hadiahnya dia dapat beraya dengan krew2 HOTFM..krew2 ni datang kerumah MADY ni..aku ni sekadar meriahkan suasana jer..

Mady menerima hadiah lebih kurang bernilai RM1000..mcm2 dia dapat..bwst gile..huhuhu
so mari melayan gambar...

ni makanan yang kami sediakan..simple jer..ada pasta goreng n bandung cincau

ni ANNE ..cute la dia..tergoda i..huhuhu

ni family KIERAN..anak dia nama ADAM..cute miut

family AG..anak dia pun cute

tahniah MADY..thanks ajak aku..

merasalah jadi JAWA RANGERS..mampo?

secocok?ADO?

tumpang bergambar jer..huhuhu


pose kat hadiah orang jer..huhuhu

sonok ko kan..

posing dengan hadiah kemenangan..

banyak kan hadiahnya..

cup cake dia best..cute lak tu

9 kOmEn:

  1. BUDAKITAM berkata...:

    mmmm...harus la ramai yang makan ati...yang kecik ati tak dijempot pon pastinyer lagik ramai ....hehehehe

  1. sitekateki | dD berkata...:

    uwaaaaaaa...jelesnyaaaa...
    kalau aku ader...sure banyak pic2 aku jugak...

  1. nyesal tak masuk peraduan itiu...tiber =P

  1. uiksss..
    ini membuatkan aku makan ati berulam jantung dan limpa nih!!

  1. Mady berkata...:

    sorry pada yang tak di jemput sebab buat majlis kecil2lan tak sempat... dia org dtg pun sekejap nak kasi hadiah jer....
    but memang best lah...

  1. farish H berkata...:

    ee sonoknyaa! never nk ajk taw hahahhahah

  1. IMCurtain berkata...:

    Salam sejahtera,

    Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

    Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

    Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

  1. atty's berkata...:

    wah beshnya ...kalo tau masuk gak..

  1. syaf berkata...:

    kureng nye budak..saje nk buat aku jeles nie...
    wey aku pon nk jugak ler...
    gile ko bess woo budak2 hot fm dtg umah
    pas2 dpt hadiah agi....
    habaq kat mady share ngan aku
    hehehehhe

    ko plak yg ober nape???motip