Interview...

01 Disember 2009
wajahku suci bak tepung gomak..ko mampu x?


Salam..

Alhamdulillah aku dah abes kursus 3D kat bangi ni..pasni tgu interview untuk masuk company plak..kat company nanti insyallah sampai bulan Jun 2010 plak untuk praktikal SLDN..pastu baru aku grad Diploma ni..huhuhuhu..pastu kerja la betul2..harap rezeki aku murah la..ameeen

esk(2 Dec 09) aku ada satu interview..company multimedia area Glamarie Park Shah Alam..tak tahu la mcm mana company tu..mintak2 best la..so proses pembelajaran akan berterusan la kat company tu nanti..huhuhuhu..hope kalau dapat aku akan belajar banyak benda lagi kat sana..


***bagi yang tak tahu apa itu program SLDN <------------just click je ok

6 kOmEn:

  1. syaf berkata...:

    wah ko dah nk praktikel ni
    harus lah beli baju kebaye, kurung segale....make up harus ko beli baru...
    no more wodrope perfume kan...pakai yg mahal nyer...motip r ko....

    **perlu ke aku klik link sldn itew??
    sila jawab pertanyaan aku dengan jujur...plzzzz

  1. iyllienaz berkata...:

    good luck n all da best..

  1. farish H berkata...:

    gd luck uolss

  1. aaapit berkata...:

    Kwn2 kat sinih doakan yang terbaik utk hang...

  1. Hezesuze berkata...:

    uik kalo dpt praktikal kt glenmarie shah alam tu bleh arr jumpa akak selalu....muhahahahaha

    gud luck!!

  1. AdiE berkata...:

    best of luck dude..
    keje leklok..
    give good impression to ur employer...