Kawan2 dah kahwin, ko bila plak?

07 Januari 2010


Salam semua..

sedar tak sedar kita dah seminggu melangkah ke tahun baru 2010..diari kehidupan tetap terus tertulis buat diri masing2..apa yang di angan kan untuk tahun ni pun belum di fikirkan..







tanggal 2 Januari 2010 maka berlangsunglah majlis perkahwinan kwn sekolah aku..Asmizi nama pengantin..isteri dia aku tak tahu, sekian..actually dia rakan sekelas Mady..tak kenal Mady ke? ala yang popular kat blog aku ni..hohohoho...






Motif nak promote kwn plak..kikikiki..so Mady sebagai jurupandu kami..biasa la kan..aku ni penumpang je..huhuhuhu..sorang lagi yang ikut ari tu Haikal..adek angkat si Mady..kat majlis tu sempat la jumpa beberapa org kwn lama..dah 9 tahun tak jumpa dorang..tak byk pon perubahan..adakah aku yang berubah?




9 kOmEn:

  1. kHuzaiMie MansuR berkata...:

    weh..ko on9 tadi x buzz aku pun... lofin blog aku da..
    http://biztomoney.blogspot.com/

  1. AkU berkata...:

    bak kata kamooola kan..
    ko ble plak nk khwin??

  1. sitekateki | dD berkata...:

    tetap nak tunjung tulang temulang dia tu kannnn..v neck tu maksud aku...

  1. farish H berkata...:

    haa cpt kawenn haha

  1. AdiE berkata...:

    selamat pengantin baru utk member kamoo itu ye..

    ~daniel adie~

  1. ruby chai berkata...:

    yelah,zizul..bila lak ni kamoo??..hehehe..

  1. Hezesuze berkata...:

    alah ade jodoh t kawin arr....tp jgn ikut kawan...kawan kawin kamu nk kawin nnti baru 2 3 thn da bercerai....muhahahaha

  1. QieFLy si Dolce berkata...:

    hurm klu dah nak kawen tu jgn lupa jempot kita orang ekr

  1. Cik Z@i Pen@nG berkata...:

    salam singgah...
    ada jodoh x kemana