Thanks Abg Wan...

11 Januari 2010
Salam...

Apa kabar kwn2 semua..sehat hendaknya..Puas ati dgn result AJL24?tetiba soalan ni ditanya...takde kena mgena dengan tajuk di atas pun..huhuhuhu.Keputusan juri adalah muktamad sebarang surat myurat tidak akan dilayan..


 tu dia kalau dah PIRANA tu bagi la makan apa skalipun...habes licin terutama si SYAF tu..hahahaha..lariiiiiii...yang pakai spek tu la ABG WAN



Attention..berbalik pada tajuk tu..aku nak ucapakan TERIMA KASIH pada Abg Wan yang belanja kteorang mkan tempohari..Anggota PIRANA yang terlibat ialah Fazz, Imam, Syaf n Zoul (aku la)...ktorang makan kat area Kelana Jaya..kedai tu punya la ramai orang..1st time aku makan kat situ..best sgt2..happening..kedai makan ala western food..mcm2 ada..TIP TOP...tak cayer try la pi cari kedai tu..ari2 ramai org makan kat situ




tu dia team PIRANA berjaya mhabiskan juadah dalam masa yang singkat


Dah kenyang kteorang gi KAROK plak..tapi gambar takde..perut kenyang hati berlagu riang..boleh mcm tu...SEKIAN aku melaporkan

6 kOmEn:

  1. syaf berkata...:

    yew,..tq 2 abg wan...zul makan sagt banyak ye ketike itew...feeling2 malu plak tp tapaw kat dlm poket...

  1. AdiE berkata...:

    sgt best kalo org belanje mkn kn...

    =p

    x usah nak cover2...sebat je!!

    ~daniel adie~

  1. AkU berkata...:

    eyh..bro..pe nme kedai tu ek??

  1. Syaf:aku ke ko yg mkn byk?sila jwb dgn jujur..propa


    adie:x de cover2 la..belasah smpai licin sajo..



    AkU:william klu x silap nama kdai 2..

  1. Hezesuze berkata...:

    alah kalo da org banje makan apalaie belasah ler smpai licin kan...muhahaha

  1. Eazy Izzuddin berkata...:

    beshnye de org blanje
    jdi pirana geetu~
    xD