Steamboat yang lazat...

14 Januari 2010
Salam semua..

Arini kak Maria Tunku Sabri..tibeeee opsss..eh silap2..lupa plak, ni bukan JJCM taw..ni nak citer kisah kami bersantap di Flaming steamboat   (<----klik) kat area Sunway..tempat ni mmg popular..aku percaya ramai yang dah gi terjah tempat tu...huhuhuhu

Untuk maklumat langjut just klik je web tu..huhuhu.sure korang tak nyesal gi situ..berbaloi2..RM20.90 (bergantung pada promosi) per head..apa lagi korang gi la terjah..Malam tu kami pergi ber5 (Syaf, Abg Wan, Zam, Acit & Bdk Cute) huhuhu.. sampai tak larat nak makan..

So layan la pic2 ni









8 kOmEn:

  1. sitekateki | dD berkata...:

    kasi la exact location, x pun address ke? iols nak terjah nie...

  1. Hezesuze berkata...:

    wah!harus terjah ni...erge pun berbaloi2...haha

  1. kan ada web tu..klik la

  1. Remy.com berkata...:

    sangat berselera melihatnyer, apatah lg merasanya cewwah...

  1. GhOsToNe berkata...:

    beshnyew makan!!!

  1. farish H berkata...:

    WAH SHIOK DOWWW

  1. makanan sangat sedap...