Hobi aku melalak..ko ado?kikikiki....

12 Januari 2010

Salam...


Sejak akhir2 ni rasa mls je nak update blog..why why why (sambil mgesat air mata)..ahhhh drama melayu sgt..kikiikiki. Hujung minggu baru2 ni (100110) cantik tarikh tu..aku & kwn2 berfoya2 di Plaza Alam Sentral n kwsan2 sekitarnya..Mula2 janji dengan ramai kwn2 tapi yang dpt hadir beberapa org sajo..Aku faham korang bz dengan mcm2 aktiviti ..sob sob sob..(sambung nanges smula)...


 dorang bukan adek bradek ok..Zam & remy


artis verangan yg mbuat konsert ptg tu



Bertemankan housemate aku Syaf n kwn2 ILP (Ben & Zam) dan undangan khas dari US.. RC aka Remy.com..huhuhuhu..

mula2 gi isi perut dulu kat food court..ayooo sgt2 tak best makanan kat situ..dah kenyang light2 kteorg gi melalak kat karok..tak bpe best la tempat tu..tapi tetap berjaya membuat konsert sebanyak 20 lagu..ko mampu?hahahaha..


 aksi fan2 penatik Zoul



Abes konsert kiteorang mlilau ke SACC Mall plak n gi mlepak kat Tasik Shah Alam berhadapan Kompleks PKNS..tujuan kesana just nak photoshoot sementara menunggu ANIS sampai..dalam 4 lebih sampai la si nenek tu..huhuhuhu..chit chat segala n merempit dalam hujan..


sakan ko bergambar



Remy tgh bergosip dgn Ben mengenai dunia hiburan 



si kuwus dan si tembam  









riang ceria bertemu si nenek (Anis)


 

SEKIAN

8 kOmEn:

  1. AdiE berkata...:

    sronoknye hujung mgu die...

    ~daniel adie~

  1. syaf berkata...:

    cilakak..sempat kaw kutuk aku si katik

  1. Hezesuze berkata...:

    aik nape anis dtg lewat sgt tu??? bkn pagi ke??? adoaiiiii sib baik xjoin...muhahahaha

  1. aZizoL berkata...:

    perh..gelak guling2 aku tgk pict si kurus dgn si tembam..ahahaha

  1. BOOMIAH berkata...:

    kalau ada sumur di ladang boleh kte jumpa lagi kalu ada umur yang panjang jangan lupa jemput sye ye .....

  1. atty's berkata...:

    wah besh nya ..bila dpt jumpa kawan2 ko..

  1. Remy.com berkata...:

    syaf si tembam...syaf si tembam...tembammmm...

  1. farish H berkata...:

    sowi guyz xdpt join ehehe nyway njoy tgok