Luahan Perasaan..

07 April 2010

Salam..
Apakah agenda arini? bz ke dengan kerja2 korang..aku tak la bz mana..just bz dgn muka buku jer..ntah la dah mcm ktagih dgn natang ni...hahahaha..kat opis FB, kat umah FB, kat fon FB..smpai nak buat benda lain jadi mls..

Sejak dua menjak ni byk perkara blaku dalam idup aku...ada sdikit kbhgiaan..tapi aku tak pasti adakah itu yg hanya aku rasa atau dia rasa sama..eh jiwang plak..tak mo komen lebih2..(bajet ko artis org nak ambik tahu hal ko) uweeeeekkkkk...

seriusly sepanjang aku idup 26thn lebih ni jarang aku bercinta..knape ek?adakah aku tak cute, adakah aku tak layak?adakah aku tak de sifat2 yang org lain nak?tell me tell me...****nangessss..letih kadang2 fikir pasal org ni..susah nak kecapi apa itew bahagia..sumpah aku jeles kat korang smua..arghhhhhhhhhhhhhhh....

****doakan aku dapat yang terbaik dalam idopp..ameeennnnn

luv u all


6 kOmEn:

  1. eqbalzack berkata...:

    buat mcm abg eq je zoul....deactivate je FB tu...

    hidup lebih tenang....hehe

  1. al-mankaraqi berkata...:

    bercinta biar seribu..........berkawen maksimum 4.

    Bila nok ngeteh zul?

  1. flyz berkata...:

    untuk aku gak...Aminnn...

  1. syaf berkata...:

    tudia,,,luahan rase puteri santubung dri kayangan pahang...

    2 r kan, ko cute ape, jambu, mantap, besar, segalenyer ade, kaye, berharte, zulian berkepok kat umah...

    kekeke mane taw ko ngan beliau akan bersam ker, aku pon same gak, always x dpt bahgie mcm orang lain, huh, kalu dpt pon kijap, so ku harap yu si "m" ni terbaik tuk ku, ko plak t dptlah yg terbaik tuk ko, ..

    ko tu taste nk tinggi sgt...

  1. nuriz deeya berkata...:

    alah jol , awk tuh memilih sgt kn , mner leh , sy rase awk tuh rmai je yg nak , berkepok je , tp awk tu la

  1. AkU berkata...:

    high maintenance ko nih..