Lompat dan menang..

24 Jun 2010

Rules and regulations:
  1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.
  2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
  3. Be my follower --> Nina Aman
  4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
  5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
  6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010 

masa nie kat kampung.. 

masa ni kat Melaka..bercuti2 Malaysia bersama kwn2 

prcutian di Pantai Bagan Lalang

Ok, saya nak ajak kawan2 saya yang best ni join:


8 kOmEn:

  1. MahaMahu berkata...:

    Peserta acara lompat galah and lompat kijang boleh masuk ker... aku tak mampu nak lompat....

  1. AniS GalaXy berkata...:

    x mampu nk lompat la...
    sori pakcik...hehehe

  1. QieFLy si Dolce berkata...:

    makan ati uols...

  1. Afzainizam berkata...:

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME—WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
    ~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
    ~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
    ~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    uhhhh nama pojiee pooh ade di merata tempat rupanya... cehhh glamour betul budak tu

  1. Uiksss lompatan dengan gimnas sangat, dengan kaki dia cantik gila!!!

    Tgelak bila org cakap aku nih glamer. Hahaha!

    Love,
    PojiePooh Abdullah

  1. Hezesuze berkata...:

    oppss!! sib baik nama akak xtersenarai...ahkss!

  1. Edy Ramanov berkata...:

    bestnya. sampai melompat huhu. sedihnya edy x dijemput. huhu.
    its ok...walaupun agak terasa tapi edy fhm.edy gembira dpt kenal dgn cikgu aizoul, pojie dan nama yg cikgu sebut tu. thx cikgu.
    Cerpen : Kudus

  1. Nina Aman berkata...:

    halu..suda view ur pic...tq 4 joining..result: 18 july 2010.. (=