Tinggal lagi sebulan je..

04 Jun 2010
 macam la rupa aku kalau dah serabut..ko mampo wat muka mcm ni?

salam semua...

Apa kbr? sehat tak? bagus2..luangkan beberapa minit untuk mendegar aku nak crita ni... bagi yang tak tahu aku sekarang tengah pratikal kat Xscale Solution Glenmarie Shah Alam.. bulan ni ada yang terakhir aku kat company ni. Start dari bulan 12 tahun lepas aku praktikal di bawah program SLDN.

 ni masa awal2 kemunculan aku kat company..mgerikan..nangis

 
So 30 Jun aku last kat company tu. Pasni ada final exam dan presentation plak. Dalam bulan 7 plak. n then aku kena gegeh la nak apply macam2 kerja untuk masa depan plak. Hope akan senang la dapat kerja nanti. Saper2 ada lubang kerja berkaitan multimedia mcm pereka grafik, web dan sewaktunya contact2 la aku via email or FB.. toche2...

 ni bukan nak wat pembentangan ni..ni dah nak bagi syarahan agama..lariiiiii

Kalau dah bulan last ni aku sibuk nak completekan BUKU LOG dan FINAL PROJEK..adoiii serabut paler otak aku..tinggal 3 minggu je lagi..chaiyok2..u can do it..

All the best to all SLDNian ILPKLS

3 kOmEn:

  1. AniS GalaXy berkata...:

    jgn nk enjoy jer ye pakcik..ngadap la final projek tu..hehe

  1. MahaMahu berkata...:

    motif tu lah budak kita last2 baru nak buat buku log and report... kan dah serabut..

  1. El-Zaffril berkata...:

    Wah... dah tak lama je lagi praktikel