Aku dah 17 tahun..eh silap ke?

01 Jun 2010
1 Jun tarikh penting dimana aku dilahirkan. Genaplah umur aku 17tahun..eh silap plak. Ada yang nak muntah. Silakan.. Aku dah 27tahun. Maintain muda kan. Aku tahu ko nak tahu rahsia keremajaan aku kan..takper2 nti pm aku ok..hahahaha..
Thanks semua yang wish birthday kat facebook dan handphone..Aku amat2 menghargai segalanya. muaahhhhh..sory terover plak. 

Doakan aku cepat2 temu jodoh, berjaya dunia dan akhirat, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki serta dikurniakan kesihatan yang berterusan..ameeennnn..

14 kOmEn:

  1. AniS GalaXy berkata...:

    dah tua pun
    jgn perasan muda tau...
    apa pon adk mu jeles dgn kejelitaan mu..hehe

  1. Cik Z@i Pen@nG berkata...:

    hepi besday utk awk...

  1. ~ ReD ~ berkata...:

    selamat hari lahir.semoga sentiasa dalam rahmat Yang Esa..;)

  1. Semoga kekal muda remaja dan kaya raya..
    Lalala!

    Love,
    PojiePooh Abdullah

  1. 'AQILAH berkata...:

    hahaha...happy birthday !

  1. apaaaaaaaaaa???
    27 dah ko pakcik...isk2...

  1. El-Zaffril berkata...:

    Kau dah 27 tahun... tp awat la badan kecik je

  1. BLOG PUTERA YUSOFF berkata...:

    semoga terus kekal remaja dan bertemu jodoh dan cinta sejati

  1. tengku_fir21 berkata...:

    ouwwhh anda kelihatan muda apakah rahmia keremajaan anda simply aizuol kah..??
    erkk..lalala
    selamat ulang tahun

  1. aZizoL berkata...:

    epi besdey si keding..muge ko sentiase awet mude..hehehe

  1. syaf berkata...:

    appy besday wahai si anak semut

  1. Hezesuze berkata...:

    hepi buffday yang..!!
    semoga pjg umur dan dmurahkan rzeki


    p/s buffday tu wat kt rumah ke??

  1. semoga ko dpat ubati kedut2 yg ade kat muka 2.kakakakka

  1. @xiM berkata...:

    berangan sangat kan besday ke 17 plak..haha

    hepi besday(dah berapa ratus kali dah aku ucap ni pun aku tak taw.haha)