Wajah kesayangan hamba..

15 Jun 2010
Salam semua..

Korang mesti excited kan kalau ada anak sendiri walaupon anak buah je. Aku tak mampu ada anak sendiri lagi. Korang jangan tanya soalan basi kat aku lagi. Bila nak kawen, aku debik ko baru taw. Dah sah2 kawen kena guna duet yg banyak. Aku student yer. 

Mampukah kalau tiap2 bulan mintak kat family lagi. Insyallah 3 tahun lagi. Tu pon kalau ada rm50, 000. Adooo..smpai banyak tu. Haruslah aku nak wat grand2 sebab nak kawen sekali seumur idop. hahahaha..so doakan aku berjaya bukak bisnes yang aku impikan itu ye. Kalau nak kerja makan gaji sampai ke TUA la tak kaya..fitaaammmm

Aku suka publish gmbar2 anak buah aku. Korang pon suka kan. Sebab masa kecik2 ni la cute. Dah besar kang haram..hahahaha. Iman Emir Airil tak pasal ko femes kat blog PAK ANDAK ni.
so layan la apa yang patut yer...jangan layan ganja sudahhh...

ni dengan PAPA dia..tak pasal org kg pon panggil Papa..hahahaha

 tak ke mata dia macam mata aku ni..bulat jer

 bibir saya cekci x?




 ni dengan MAMA dia..chantek ke akak aku..ni la AKU versi perempuan..bolehh gitu


****bukan niat aku nak berbangga..aku cuma ingin berkongsi kegembiraan aku bersama pembaca..i love u all




2 kOmEn:

  1. MahaMahu berkata...:

    Fengsan tgk aizoul veris perempuan ada anak u oll makan hati... tapi cantik lah u oll leh masuk Miss Univers tak pecah lubang...

  1. El-Zaffril berkata...:

    Comelnye