Fesyen rambut aku dulu dan kini..

15 Jun 2010
 ni masa aku belajar kat Uitm sekitar tahun 2004..Fesyen rambut M ala tomok new boyz

 ni pon masa aku belajar kat Uitm..rambut time ni color sket

ni Fesyen masa belajar kat IKTBN..mgerikan rambut aku

 ni time aku dah kerja..kena kemas look smart..smart ke spiky mcm tu?
 ni fesyen jembalang..ko mampo?


 ni vurung belatok

 ni x tahu fesyen apa..

 saya penah botak yer.ohhh mawiiiiiii auwwwwww

ni pakai wig la sengal

 ni fesyen the gedix

 ni pon time kerja
 jgn tergoda dgn kemachoan picture ni.very the habang2

 the dasyat..hahahaha

 ni dah era dah x spiky2..sekitar tahn lepas 2009

 awal 2010


 pertengahan 2010 

 
latest


7 kOmEn:

  1. MahaMahu berkata...:

    aku undi untuk rambut jembalang time pekena wig tu ayioo fengsan miss world tgk ok mkn hati...

  1. rambut wig shantek..
    paling last cantik

  1. huhu..

    cntik..byk style...

  1. syaf berkata...:

    plzz buat rambut jembalang sekali lagi,...kami rindukannyer...


    dah macam sakai dah...


    dari budak skema ke dunia adik2 bertukar ke dunia akhak2, tukar ke dunie abg2, tukar ke dunie mak hayam, balik ke dunie habang2, lepas adam lambert.....pitam!!!!!!!!!!


    clap clap clap....sile repair rambut saye balik karang....***sambil buat genangan air mate macam shin can

  1. El-Zaffril berkata...:

    Aku suka gambar kau yang 2 awal tu

  1. malatopzzzzzzzzzzzzzz la ualls...
    x mampooooooo iols nak buat camtu...

  1. syaza berkata...:

    terok gilew rmbot jembalang tu..
    Xcantek2..
    =p