Lesen kereta oh lesen kereta..

21 Julai 2010

Salam semua..
Bz betul aku sejak abes praktikal nie..macam2 aku buat. Aku balik kampung beberapa hari untuk setelkan lesen kereta.. yer aku tak lesen kereta..ada aku kesah org nak mgata aku..hehehe..ari tu just dengar ceramah je..pas ceramah ada la wat demo sikit2..so tak de masalah bagi aku sebab aku dah tahu drive cuma lesen je tak de..waka waka eh eh..

So ceramah dalam kelas dalam 2 jam je..n selebihnya amali..pas ni aku kena cukupkan kls 8 jam n then QTI n test JPJ..lemah lutut aku macam nie..aku ni nerves sket..kikikiki..doakan aku berjaya..kalau berjaya dapat lesen kereta nie aku nak beli kereta plak..nanti aku bwk korg2 round2 k..hehehehe...

5 kOmEn:

  1. Hezesuze berkata...:

    wah bleh arr t bawak akak jenjalan....huhu

  1. syaf berkata...:

    nanti bawak aku g pahang nek krete

  1. ~ ReD ~ berkata...:

    baiikk! akan ku tuntut suh anda bawak saya jalan2..haha
    good luck! belajar n buat test betul2;)


    psstt..sonang ja tuh..:D


    Latest Entry : Review Filem Street Dance

  1. BLOG PUTERA YUSOFF berkata...:

    gud luck...
    nnt dh ada lesen nk bli keta pe ek....

  1. Cik Wanie berkata...:

    wah dah g amik lesen yer,
    selamat berlsesn yer adk,
    nanti ko bole lah bawak aku g jln2 kan:)