Berbuka bersama keluarga adalah terbaik...

21 Ogos 2010
Salam..
wajah terbaru yg sgt daif
 
Hari nie dah 11 Ramadhan..macam mana ibadah puasa semua?Alhamdulillah kesihatan mengizinkan untuk aku terus berpuasa. Nie kisah simple majlis ringkas adik bradik berbuka puasa walaupun planning tak menjadi kerana 3 bradik (kak long, kak tih & abg de) tak hadir.

Kami berkumpul adik bradik di rumah Kak Ngah. Kak Ngah masak macam2 ari tu. Ada tomyam, ayam masak merah, sambal tempe, rebung perut masak kuning, kobis masak lemak, pucuk ubi ikan masin,kuih muih dan lain2.

Mak sedikit kecewa la sebab akak yang tak hadir tu. Tapi tak pe la ia tetap meriah dgn adik bradik lain. Kebetulan tarikh yang sama hari lahir mak. Tapi tak de la kek2 bagai..hehehehe..alhamdulillah sebab dapat buat mak gembira.

 menu berbuka yang sedap


 iman emir airil @ en putih

 sebelah tu adik aku taw..bukan abg aku..


**sori gmbr sket je..byk gmbr tidak sesuai utk tontonan umum

4 kOmEn:

  1. Hezesuze berkata...:

    walaweiiii bulat nye mata baby tu....huhu

  1. My MiRa berkata...:

    salam azizul....ada award untuk kamu...kamu dah berjaya dinobatkan top 100 folower mira...mira akan promote blog kamu di side bar mira sampai mira jumpa folower ke 150 mira...ehhehehe.....hope kamu sudi ambil award tu ok...ok...be fren..tapi mana banner kamu ye????

  1. My MiRa berkata...:

    jap nak jeling kat tempe kat atas tu...huhuhu feveret tu.....


    ambik award nanti tau wahai top 100 ku..

  1. MahaMahu berkata...:

    Wah dpt award kat majlis anugerah apa ni glamor u oll nak buat liputan berita ker heheheheh.. seronok dpt mkn ngan family...