Selamat Hari Lahir MY LOVE

20 Ogos 2010

Selamat Hari Lahir buat Hajjah Jamilah Abd Rahman yang ke 64 tahun. Moga Mak terus dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan yang berterusan. SAYANG MAK SANGAT2...

Ibu
Setiap deras degupan jantungku
Engkau mampu merasanya
Ketika aku:
Sedih
Gembira
Gelisah
Naluri ibumu
Bagaikan sebati dalam diriku

Ketika aku sedih
Kaulah ubat kepada duka laraku
Menceriakan dan menghakis
Perasaan yang melunturkan
Semangatku

Ketika aku gembira
Engkau juga turut berkongsi
Kegembiraan yang menyinari saat
Aku hidup di muka bumi ini
Sebagai manusia

Pabila gelisah menyelubungi jiwaku
Engkau masih bersamaku
Menolong menyelesaikan
Masalah yang tak sudah-sudah mengusutkan
Perjalanan hidupku

Ibu
Selagi hayat dikandung badan
Aku akan sentiasa mendampingimu
Membelai dan menjagamu hingga ke hari tua

Ibu
Aku tahu kasih sayang yang kucurahkan kepadamu
Tak setanding kasih sayang ibu kepada anaknya
Namun, terimalah keikhklasanku
Untuk menyayangi
Insan yang mulia ini

3 kOmEn:

  1. MahaMahu berkata...:

    Kau lepas ni buat blog untuk post harijadi org jer sesuai sgt sapa nak buat wish and entry harijadi post kat blog kau ok gak tu classss....

    selmat ulangtahu kelahiran makcik... nanti raya saya dtg sana minta maaf ok hehehehe..

  1. Wawa_Nadwa berkata...:

    Happy birthday Mak z0uL!!
    =)

  1. Hezesuze berkata...:

    selamat hari lahir pada mak zul...huhu

    semoga beliau tabah menjaga n mendidik anak dia yg bernama zul ini...ahakss!!