Lemang + Bunga api = BEST

15 September 2010
Salam...

Arini dah 6 Syawal. Masih meriah beraya ke? Aku light2 je. Biar lah bersederhana kan. Entry ni aku nak cerita kesah lemang dan main bunga api.hehehehe. 

Seperti tahun2 lepas family aku just beli je lemang. Senang kan, tak yah nak susah2 cari buluh, bakar bagai. Just cash & carry. RM7 sebatang..Beli dalam 20 batang..yang penting licin..hehehehe. Mak aku just masak rendang & kari daging je.


Ni bunga api bukan aku beli yer. Dapat free sajo. So apa lagi bapak buah & anak buah bergumbira la. Syok woo dah lama tak main bunga api.wakakakaka..kami tak main mercun yer. Menyahut seruan kerajaan katernya..



2 kOmEn:

  1. eqbalzack berkata...:

    zoul, pujuk cik wanie buat open house kat kl...
    kita buat konsep port luck...

  1. imanshah berkata...:

    salam ziarah..meriah betul percikan bunga api...saya raya ni belum lagi merasa lemang