Perlawanan Bowling anjuran TM

14 November 2010
Tempat: Ampang Superbowl, IOI Mall Puchong
Tarikh: 12 Nov 2010

Salam..

mcm ne ujung minggu anda? nanti aku ceritakan keseronokan ujung minggu aku..tu next entry ok..kite cite kisah perlawanan bowling anjuran TM ni..meh aku citerkan mcam mana aku bleh join plak..hehehehe

Alkesahnya company aku ni bertanggungjawab melaksanakan event ni..dari A-Z..So aku sampai awal ke lokasi pertandingan. Niat aku nak bagi sokongan je..Tup2 boss aku cakap "Azizul ko main gak malam ni ganti sempulan ni tak dapat datang" so aku ni tak la menolak...hehehehe..memang aku ni suka main bowling. tapi oleh sebab jarang main aku jadi takut la plak...

So aku wat rileks je. Tunggu org lain sampai. Setiap team ada 4 orang..aku dapat team dengan officemate aku Aniz. Lelaki ok bukan perempuan. Nama dia unik sikit. Berbalik kepada team aku tadi, aku terpaksa bermain dua orang sahaja. So aku buat balingan untuk dua orang & aniz pon buat balingan untuk dua nama. 

Tak ke tercabut jari jemari halus aku ni. Dah r main 3 games..cuba korang kira bape kali wat balingan tu?adoiiii sakit2 jari aku.. Tapi aku puas hati dapat main. Tak de la ratu longkang sangat. Aku happy & fun sangat malam tu walaupun tak menang. 
 ni skor kteorg..aku main nama AZIZUL & TRAIN tu..

 ni hadiah2 nya

 senyum sentiasa

 aksi2 aku..opsss


"majulah sukan untuk korang"

1 kOmEn:

  1. AdiE berkata...:

    BEST GILE MAEN BOWLING!!

    latest entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/omg.html