Lagu Tugasan Konsert ke5 AF9

03 Mei 2011
Salam..
 Kite tinggalkan konsert ke4..Konsert yang baik bagi aku. Fina, Hazama & Azri menjadi pilihan aku untuk konsert yang lepas. Tinggal 8 orang pelajar sahaja. Berbaki 4 atau 5 konsert lagi menjelang konsert akhir. Sama2 kite ramal sape yang akan ke final. Ok lah berikut adalah lagu tugasan konsert ke 5 sabtu ini:


1. Fina - Segalanya Pasti (Aida Agil)

2. Lena - Ku Menunggu (Rossa)

3. Nera - Gelora Jiwa (Yuna)

4. Afif - Malam (Search)

5. Azri - Sungai Lui (Aizat)

6. Hazama - Noktah Cinta (Hafiz)

7. Kay - Pulanglah (Awi Rafael)

8. Erul - Dance Little Sister (Terence Tren D'Arby)

6 kOmEn:

  1. Cik Wanie Ghani berkata...:

    wah wah wah,

    gigih nie,
    hebatlah adk aku nie,
    hihihi

  1. Wawa_Nadwa berkata...:

    mesti fina bleh bwk lagu ni.
    huuii tak saba..
    hehehe!

  1. ::FAIZ FARISH:: berkata...:

    suka lagu Awie Rafael tu

  1. ^ Uncle Syaf ^ berkata...:

    tahniah..wwll, rindu pulak kat budak2 ni, hope dapat pegi karnival ilp nanti, so boleh lepaking dengan mereka

  1. aku _cempaka berkata...:

    fina dapt lagu best dan menepati suara ,kenapa lena tidak? hmmm

  1. aku _cempaka berkata...:

    pelik lah ~ lena dape lagu yg ala ala je but fina di ber lagu makanannye.hmmmm