Wanie's Birthday Celebration - Beach + Back (Final)

09 Jun 2009

salam..

kita dah sampai ke entry terakhir..alhamdulillah, pasni kena fokus untuk final exam minggu depan lak...
selepas abes majlis buka adiah (takde pic la) kami terus masuk tido..ngantok la selepas ketintongan memasing..

kami bangun awal pada hari ahad tu..ye r nak terjun laut plak..pas breakfast kami berjalan ke pantai depan banglo tempat kami menginap..ayooo org sgt2 ramai..redah jer..

so taknak citer banyak..layan la pic2 bebudak KL yg jarang jumpa laut..sgt giler air..kikikiki...

hampir 2 jam berendam kami balik la ala2 org asli ke banglo..ye r masing2 btuala n berseluar basah..kikikiki.jgn marah yer adek2 semua..bersiap bagai sebab nak balik dah..uhhh pasni zoul n mady nak pi weeding plak..


selepas bgambar kenangan n bersalaman kami pun gerak ke destinasi yg ingin ditujui..kami balik dengan perasaan puas..so happening this celebration..


**to mama n wanie..thanks a lot..SELAMAT HARI JADI..HOPE U ALWAYS SUCCESS..muahahaha....love u so much

pic of the day .. clust kan

8 kOmEn:

  1. syaf berkata...:

    BERGItu meriahnye...sonok ler...kamu sungguh keji x pernah hajak aku...ceh..berdebah punye manusie...
    uit..mereka2 ni budak2 blog ko ke or member2 lame?

  1. kmain abg kecik!
    comey je lompat2!
    sape yg snappy??bdk comey gak kn??wawawa..

  1. rizz berkata...:

    hahah abiss akhirnya kannnzz.kemen msing2 berkubang kat pntai ekekke

  1. anda tampak bergaya di pantai...sekian :p

  1. Cik AniS GalaxY berkata...:

    sakan org tua nie melompat
    bahaya pakcik
    nnti patah kaki ssh...
    jgn lupa minum susu anlene ok...hehe

  1. atty's berkata...:

    beshnya mandi laut..

  1. suhaila-ab berkata...:

    salam kenal...mula2 aku tgk tajuk...budak kampung berlesung pipit....aku terus siasat!!rupanya mmg ko ada lesung pipit la...hehe...

  1. Eazy Izzuddin berkata...:

    besh kan kat tepi pantai
    bro
    eazy nk pic2 kat tepi pntai tu
    ni email
    siti_din89@yahoo.com

    emailkan ea
    kerjasama amat di hargai
    hehehe
    =P
    xD