Wanie's Birthday Celebration - Ceremony

09 Jun 2009

Tajuk nak bahasa omputeh..tak hengat kan...biar lah sekali sekala kan..back to story kan, masing2 tak nak kalah melaram kan..tema tetap dgn BIRU + PUTIH ..zoul pada malam tu simple jer..sendrik tgk n nilai mcm ner...comel or comot???.hahahaha..

Kami semua dah siap dalam kul 8 mlm..sebelum turun ke bawah kami dah tgk wajah anggun cleopatra utara..siap snappy2 lagi..kikikiki..blue carpet sgt2 la menarik dgn lilin n kelopak mawar biru bertaburan..wahhhh..so sweet..aku kena cepat sign kat questbook sebab aku jadi master of ceremony @ MC la katakan..aku dibantu oleh si Mady yg giler mcm aku...



So berikut adalah agenda majlis malam tu:
  • bacaan doa
  • makan
  • majlis potong kek
  • karaoke
  • game musical chair
  • game kotak beracun
  • tarian poco2

majlis tamat kira2 12tgh mlm..aku sgt happy malam tu..gamat. meriah, tintong, happening n havoc semua ada..ni tak lain tak bukan sebab ada makhluk2 tuhan paling tintong di dunia blogger ni r..huhuhuhuhu..


next entry (final)


8 kOmEn:

  1. atty's berkata...:

    alor terlepas tarian poco-poco..hehehee ..

  1. [yAN!e][pUTraJAya] berkata...:

    wanie yg comey

    (^_^)

  1. rizz berkata...:

    mmg gamat xhengat haha yg pting wanie sgt cntek mlm itewww

  1. mc of the nite very the tintong...ujung2 jd selebriti karaoke... ;D

  1. Eazy Izzuddin berkata...:

    de bkt MC
    next time leh jd MC lg
    xD

  1. abg kecik sgt tomey ngan sluar pendek!
    hakhakhak..
    pasangan selendang sgt tau!

  1. syaf berkata...:

    woo meriahnye...ni sapenye birthday ni..ko nye member ke?? bergitu dasyat sekali...siap ade karaoke lagi...i like...x hajak aku pon...ko memang manusie paling keji

  1. Cik AniS GalaxY berkata...:

    aper jim....
    abg kecik yg tomey
    sbrnya dia x sedar diri dah tua
    sbb 2 pakai suar pendek...hahaha


    wanie sgt cantek.
    comel plak 2....sweet sgt