Anjakan Paradigma

25 Julai 2009

uhhhh..sungguh tak bleh blah tajuk itu..
kini wajah baru si pemilik
http://aizoul.blogspot.com

layout yang baru..i like it..nama pun baru..TIADA lagi budak kampung berlesung pipit...

Walaupun layout dan nama bertukar ia tidak bermakna tanpa sokongan kalian yang tidak berbelah bahagi. Tanpa anda semua siapa lah aku.


so teruskan menyokong aku untuk terus berblogging selagi hayat di badan..

9 kOmEn:

  1. alahhhh dah xcute lagi blog nih macam tuan dia..
    tp xpe, kau tetap ku gelar, ABG KECIK!

  1. selagi hayat dikandung badan yer...hikhikhik :p

  1. Farhana berkata...:

    Wahhhh.. Perubahan baru yerk??? Heehee.. Pape pn namanya, kamu ttap kamu.. Hak hak.. Ayat power.. Hoho.. Selagi hayat dkandung badan, kami juge akan trus mnyokong.. =)

  1. sitekateki | dD berkata...:

    woit...
    dah mcm redmummy plak dah nie upper case...
    haiyohhh...stick to one identity la beb...senang org nak recognize...

  1. pojie, nuar & farhana:
    thanks yer..sokong bwk banner ala2 pom2 gurl k

    pojie:
    URL n pengisian x tukar ok
    just nama n layout saje
    motiff redmummy?
    choiiii

  1. testing2..

    yieyy!! dah muley kumen..
    hehee~

    aisumi suke nama dulu lagi..
    huhuu~ tp yg ni pun nice gak.. ^_^

  1. Cik AniS GalaXy berkata...:

    org tua kan
    ttp tua..opsss slh ek..hahaha

    adk suke semua layout yg abg penah buat...cantik sgt

  1. rizz berkata...:

    kelazz blogg merah mak ngah hahaha

  1. syaf berkata...:

    transformasi ye kak