Lama tak updated...

14 November 2009

Salam..

Hujung2 minggu mcm ni mesti ramai yang menghabiskan masa ke shooping2 mall, tgk wayang, jalan2, lepak2 dan makan..aku NAN ADO..just duk umah melayan laptop dan on9..ermmmmm bosan kan..tu la hakikatnya kalau dah jadi student ni..TAK BERDUIT...hahahaaha...nevermind la about that...

Sejak akhir2 ni aku cepat bosan dan jemu jer..tak tahu la kenapa..sampai nak updated blog ni pun jadi malas..so aku melayan la game2 kat facebook je ari2..nak tgk 2012..sape mau belanja aku? hahahahaha....

30 hb Nov ni aku dah abes krsus 3D kat Bangi nie..so pas ni dicampak kan kat company mna pun aku tak tahu..huhuhuhu..may b area KL..redha jer la..harap2 dapat la company yg sporting kan..ameeeennnn. takder apa la yg menarik yang nak aku kongsikan kat sini..enjoy smua

Teruskan berblogging..
muaaahhhhh...

1 kOmEn:

  1. farish H berkata...:

    t de dwet ko tgok la 2012 tu k! 2bln tyangan dun wori